Betal med kort

Indtast det ønskede beløb de ønsker at betale til Marineworld

Kæmpe stort udvalg
14 dages fuld returret
Hurtig levering
fri fragt ved køb over kr. 800
Total Neptuna Speeder 10W-30 Forstør

Total Neptuna Speeder 10W-30 Motorolie 1 & 5 lit

NEPTUNA SPEEDER 10W-30 4-takts motorolie for udenbords motorer.
Syntetisk baseret olie til alle benzindrevne marine firetaktsmotorer. Opfylder de nyeste krav til NMMA (National Marine Manufacturers Association). 

Bemærk: specialfragt på 20L og 208L (varenr. 220522 og 220523). Disse modeller lagerføres ikke - hjemtages på bestilling.

Flere detaljer

På lager

365,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Nyeste generation af olie til brug ved fuld belastning af de nye benzindrevne, udslipsfrie firetaktsmotorer til udenbordsbrug.

Opfylder NMMA FC-W. Eneste standard for smøremidler til udenbords firetaktsmotorer. Desuden den internationale specifikation API SL. Opfylder kravene fra Honda, Yamaha, Bombardier, Mercury, Evinrude, Sea-Doo, Johnson, Suzuki m.fl.

FAKTA
Total Nordic indgår i Total Marketing & Services, den kommercielle division i Total-koncernen, der er verdens 4. største olieselskab.
Total Nordic har været en markant aktør i Norden gennem de sidste 30 år med aktiviteter i alle de nordiske lande. Total tilbyder et komplet sortiment af brugertilpassede tjenester og produktløsninger inden for vores fire primære forretningsområder: Smøremidler (til køretøjer og industri), flybrændstof, bitumen og specialvæsker. Vores forskeres professionalisme og deres konstante indsats gør det muligt at designe og udvikle avancerede produkter og løsninger på forkant med de teknologiske ændringer og internationale specifikationer.

KVALITETSSTYRING
Total er ISO 9001:2000 og ISO 14001 certificeret. www.totaldenmark.dk

-->