KÆMPE STORT UDVALG
sync14 DAGES FULD RETURRET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 800

Redningsveste / Svømmeveste


Siden 1992 har det været lovpligtigt at medbringe en passende redningsvest til alle ombord. Sørg altid for at vælge en redningsvest med ISO-godkendelse, så er du sikker på, at redningsvesten faktisk kan redde dit liv skulle du, eller en medpassager falde i vandet. Alle redningsveste fra Marineworld er enten ISO- eller SOLAS-godkendte. Vælg rednngsvesten efter brugsområde og sørg for at den sidder ordentligt. Du skal kunne føre en flad hånd op under gjorden omkring livet. Brug altid skridtgjorden, så redningsvesten ikke ryger af dig, når du falder i vandet. Det vil også sikre en bedre flydeposition, da skridtgjorden holder redningsvesten på plads.
Sammen med redningsvesten anbefaler Marineworld brug af CE-godkendte sikkerhedsseler, livliner og redningsvestlys. Du finder alt tilbehør til veste her.
Når redningsvesten ikke benyttes bør den opbevares væk fra sollys og så tørt som muligt. Har din faststofvest været i saltvand bør den skylles i ferskvand før tørring. Brug aldrig redningsvesten til at sidde eller stå på, da det vil tære på redningsvestens opdriftsmateriale.

Redningsvestes opdrift måles i Newton (N). Hvilken opdrift skal din vest have?

50N svømmeveste er til brugere, som er habile svømmere, tæt på kysten i beskyttede farvande, hvor hjælpen er nær. Svømmevesten har ikke nok opdrift til at beskytte personer, som ikke kan klare sig selv, eller evt. er bevidstløse.

100N redningsveste er tiltænkt dem, som skal vente på redning i beskyttede farvande. Redningsvesten vil i de fleste tilfælde kunne vende en bevidstløs bruger.

150N redningsveste er til fritidsbrug og off-shore under alle vejrforhold. Redningsvesten vender en bevidstløs person uden hjælp fra brugeren.

275N/300N redningsveste er til offshore brug under ekstreme vejrforhold. De er desuden velegnede til personer der vejer over 100 kg. eller bærer tungt sejlertøj.

SOLAS redningsveste er til professionelt brug.

Vil du forøge dine chancer for at blive fundet i vandet, når mørket falder på, husk da lys til din vest. Du finder alt tilbehør til redningsveste her.

Aktive filtre

Helly Hansen Comfort Compact svømmevest 50N - Evening Blue - 1

Helly Hansen Comfort...

Normalpris 499,00 kr. -10% Pris 449,10 kr.
Varen har varianter
  • På tilbud!
  • -10%
Helly Hansen SPORT II svømmevest - Navy - 1

Helly Hansen SPORT II...

Normalpris 349,00 kr. -10% Pris 314,10 kr.
Varen har varianter
  • På tilbud!
  • -10%
Helly Hansen Ridersvømmevest - Sort - 1

Helly Hansen Rider...

Normalpris 479,00 kr. -10% Pris 431,10 kr.
Varen har varianter
  • På tilbud!
  • -10%
Helly Hansen Launch vest - 1

Helly Hansen Launch vest

Normalpris 627,00 kr. -10% Pris 564,30 kr.
Varen har varianter
  • På tilbud!
  • -10%
Helly Hansen Comfort Compact svømmevest 50N i rød - 1

Helly Hansen Comfort...

Normalpris 499,00 kr. -10% Pris 449,10 kr.
Varen har varianter
  • På tilbud!
  • -10%