Betal med kort

Indtast det ønskede beløb de ønsker at betale til Marineworld

Kæmpe stort udvalg
14 dages fuld returret
Hurtig levering
fri fragt ved køb over kr. 800

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Mest solgte

Redningsveste / Svømmeveste


Siden 1992 har det været lovpligtigt at medbringe en passende vest til alle ombord. Sørg altid for at vælge en vest med ISO-godkendelse, så er du sikker på, at vesten faktisk kan redde dit liv skulle du, eller en medpassager falde i vandet. Alle veste fra Marineworld er enten ISO- eller SOLAS-godkendte. Vælg vesten efter brugsområde og sørg for ...


Siden 1992 har det været lovpligtigt at medbringe en passende vest til alle ombord. Sørg altid for at vælge en vest med ISO-godkendelse, så er du sikker på, at vesten faktisk kan redde dit liv skulle du, eller en medpassager falde i vandet. Alle veste fra Marineworld er enten ISO- eller SOLAS-godkendte. Vælg vesten efter brugsområde og sørg for at den sidder ordentligt. Du skal kunne føre en flad hånd op under gjorden omkring livet. Brug altid skridtgjorden, så vesten ikke ryger af dig, når du falder i vandet. Det vil også sikre en bedre flydeposition, da skridtgjorden holder vesten på plads.
Sammen med redningsvesten anbefaler Marineworld brug af CE-godkendte sikkerhedsseler, livliner og redningsvestlys. Du finder alt tilbehør til veste her.
Når vesten ikke benyttes bør den opbevares væk fra sollys og så tørt som muligt. Har din faststofvest været i saltvand bør den skylles i ferskvand før tørring. Brug aldrig vesten til at sidde eller stå på, da det vil tære på vestens opdriftsmateriale.

Redningsvestes opdrift måles i Newton (N). Hvilken opdrift skal din vest have?

50N svømmeveste er til brugere, som er habile svømmere, tæt på kysten i beskyttede farvande, hvor hjælpen er nær. Svømmevesten har ikke nok opdrift til at beskytte personer, som ikke kan klare sig selv, eller evt. er bevidstløse. Dette er ikke en redningsvest.

100N redningsveste er tiltænkt dem, som skal vente på redning i beskyttede farvande. Redningsvesten vil i de fleste tilfælde kunne vende en bevidstløs bruger.

150N redningsveste er til fritidsbrug og off-shore under alle vejrforhold. Redningsvesten vender en bevidstløs person uden hjælp fra brugeren.

275N/300N redningsveste er til offshore brug under ekstreme vejrforhold. De er desuden velegnede til personer der vejer over 100 kg. eller bærer tungt sejlertøj.

SOLAS redningsveste er til professionelt brug.

Vil du forøge dine chancer for at blive fundet i vandet, når mørket falder på, husk da lys til din vest. Du finder alt tilbehør til redningsveste her.

Mere

Redningsveste / Svømmeveste 32 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 32
Viser 1 - 12 af 32