Betal med kort

Indtast det ønskede beløb de ønsker at betale til Marineworld

Kæmpe stort udvalg
14 dages fuld returret
Hurtig levering
fri fragt ved køb over kr. 800

Tilbud

Ingen udvalgte varer i øjeblikket.

Mest solgte

Navigation

Navigation er helt essentielt, når det kommer til sejlads. Derfor har vi hos Marineworld altid et meget bredt sortiment af navigationsudstyr både manuelt og elektronisk. Vi har et stort udvalg af diverse instrumenter fra Furuno, Garmin og NASA. Vores kompasser er fra amerikanske Ritche (se her). Antenner og kikkerter finder du ligeledes under de...

Navigation er helt essentielt, når det kommer til sejlads. Derfor har vi hos Marineworld altid et meget bredt sortiment af navigationsudstyr både manuelt og elektronisk. Vi har et stort udvalg af diverse instrumenter fra Furuno, Garmin og NASA. Vores kompasser er fra amerikanske Ritche (se her). Antenner og kikkerter finder du ligeledes under dette afsnit. Vi har også manuelt navigationsudstyr, der kan hjælpe dig med at navigere på din sejltur bl.a. Havnelods, passere, sekstanter, tegnerør og krængningsmålere.
Under Navigation vil du også finde vores afsnit Kommunikation, hvor du kan se vores store sortiment bl.a. i MOB, EPIRB, højtalere, VHF'er og horn (Se her).

Husk en god blanding af navigationsudstyr. Har du alternative navigationsinstrumenter til rådighed, hvis elektronikken skulle sætte ud?

Mere

Navigation 368 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 368
Viser 1 - 12 af 368