KÆMPE STORT UDVALG
sync14 DAGES FULD RETURRET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 800
  • Ny
Hodgman Caster Neopren Waders
  • Hodgman Caster Neopren Waders

Hodgman Caster Neopren Waders

799200
1.299,00 kr. Inkl. moms

Hodgman Caster Neopren Waders er navnet på et af Hodgmans mest populære produkter og er det perfekte valg for jægere og lystfiskere, når vand- og lufttemperaturen går mod nulpunktet.
Fremstillet i 3,5 mm. neopren og udviklet for at sikre et optimalt forhold mellem isolering og mobilitet, og gør det muligt at vadefiske i selv de koldeste måneder. Alle sømme er tapet, limet og syet for at sikre mod utætheder, og knæene er forstærket og polstret for ekstra holdbarhed og slidstyrke.

Størrelse
Antal
Udsolgt, kommer igen
2020-05-14

E-Mærket
 

Leveringspolitik

 

Sikkerhedspolitik

 

Politik for retursendelser

Hodgman Caster waders er udstyret med D-ringe på for- og bagside, og gør det således muligt at medbringe og opbevare forskelligt tilbehør, som eksempelvis kystnettet, både bekvemt og let tilgængeligt.

Den praktiske frontlomme giver god opbevaringsplads til eksempelvis grejæsken, og de fleeceforede stiklommer hjælper til med at holde hænderne varme på de koldeste dage. Støvlen er fremstillet i blød og fleksibel kvalitetsgummi med filtsåler, og er desuden foret med 200 grams Thinsulate-foring for at sikre varme fødder og øget komfort.

2020-05-14

Specifikke referencer

ean13
5705666715545