KÆMPE STORT UDVALG
sync14 DAGES FULD RETURRET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 800
  • Ny
Garmin GNX Wired Sail Pack 43 - 1
  • Garmin GNX Wired Sail Pack 43 - 1

Garmin GNX Wired Sail Pack 43

F0124860
7.499,00 kr. Inkl. moms

GNX Wind, GNX 20, gWind, GND 10, GST 43, (hastighed og temperatur), GDT 43 (dybde og temperatur) og NMEA 2000 adaptere.

Antal
udsolgt, kommer igen

E-Mærket

Opdater din båds elektronik med GNX Wired Sail Pack 43, der indeholder alt du behøver, herunder 43 mm transducerfittings for dybde, temperatur og fart gennem vandet.

GNX Wind-instrument

GNX Wind giver dig de vinddata, du behøver for at tage sikre beslutninger. GNX Wind har en letaflæselig sort/hvid LCD-skærm med pålimet glas og baggrundsbelysning, hvor farverne kan tilpasses, og kan sluttes til NMEA 2000-netværket for at vise 2 datafelter og en digital vindrose samtidigt for at vise data for reel og relativ vind, styringsvejledning, bådens hastighed og meget mere. Lavt strømforbrug på 350 mW ved dagslys (uden baggrundsbelysning) og 400 mW om natten (middel baggrundsbelysning) er perfekt til sejlbåde. Brugerindstillinger, der kan tilpasses, giver dig mulighed for at konfigurere skærmlayoutet til dine foretrukne indstillinger. Skærmkonfigurationer omfatter mere end 15 vigtige marineparametre for vind, hav og navigation. Ved hjælp af ANT® teknologi opretter GNX Wind forbindelse til et kompatibelt quatix® GPS marine-smartwatch eller en Garmin Nautix™ in-view-skærm, så du kan streame vinddata direkte.

gWind transducer

gWind transducer tilbyder en løsning, som er let at installere. Transduceren har den berømte Nexus dobbeltfinneteknologi med en 3-bladet propel, der giver nøjagtig vindhastighed og stabil vindvinkel under lette vindforhold.

GNX 20-marineinstrument

Den letlæselige GNX 20-skærm med sorte tegn på en hvid eller farvet baggrund viser tydeligt vanddybde, bådens fart gennem vandet, vandtemperatur og over 50 marine- og bådparametre via NMEA 2000-netværket. Brugerindstillinger, der kan tilpasses, giver dig mulighed for at vælge mellem 5 tilgængelige display-konfigurationer til brugerprofiler for sejlbåd eller motorbåd, herunder enkelt, dobbelt eller tredobbelt funktion samt måler- og graftilstand til visning af vind-, dybde- og hastighedsdata. Eller du kan tilpasse siderne til at vise de marine- og båddata, som er vigtigst for dig. Displayet med pålimet glas og antirefleksbelægning giver fremragende læsbarhed både om dagen og natten med tal med høj kontrast, der kan skaleres op til 36 mm. Bruger kun 25 mA med 350 mW forbrug om dagen, kræver ingen baggrundsbelysning og kun 400 mW med en middelindstilling af baggrundsbelysning om natten.

GDT 43- og GST 43-transducere med 43 mm fittings

Hvis du allerede har 43 mm fittings til dine transducere til montering gennem skroget, er der ikke behov for at bore nye huller. Pakken indeholder 43 mm transducere til montering gennem skroget, som kan eftermonteres på både med eksisterende Nexus® eller Silva TH43 transducere. GST 43 er en transducer til hastighed og temperatur, og GDT 43 er en dybdetransducer. Tilføjelse af en NMEA 2000 adapter giver mulighed for, at hver GDT 43 transducer deler sine data over NMEA 2000-netværket til en kompatibel Garmin plotter eller et instrumentdisplay.