KÆMPE STORT UDVALG
sync14 DAGES FULD RETURRET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 800

Faststof ISO redningsvest

Hos Marineworld kan du også finde den klassiske faststofvest. Den kræver minimal vedligeholdelse til forskel fra den oppustelige redningsvest, der løbende skal serviceres. Alle vores veste er ISO-godkendte, så du er sikker på at få en godkendt vest hos Marineworld, der lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Vi har redningsveste til voksne, redningsveste til børn, redningsveste til babyer, og redningsveste til hunde. Hos os kan du også finde en godkendt billig redningsvest. Den store krave, der sidder på faststofvesten skærmer både for vind og vejr, men virker også støttende for nakke og hoved, skulle du falde i vandet. Faststofvesten er designet således, at den ved hjælp af opdriftsmaterialet vil vende brugeren på ryggen så luftvejene får de bedste betingelser. Når du har vesten korrekt på, bør du kunne føre en flad til knyttet hånd op imellem gjorden, der spændes om livet. Vores faststofveste er alle i signalstærke farver, så du er lettere at lokalisere i bølgerne under en redningsaktion. Vestene er ligeså udstyret med reflekser og en fløjte, så du har yderligere chancer for at blive både set og hørt.
Når du ikke bruger din faststofvest bør den holdes væk fra sollys og høje temperaturer. Brug den aldrig til at sidde eller stå på, da det vil forkorte opdriftsmaterialets levetid. Har vesten været i saltvand bør den efterfølgende inden tørring skylles i ferskvand. En faststofvest har som udgangspunkt en levetid på 10 år.

Har du blebørn med ombord? Konventionelle engangsbleer til babyer bør ikke benyttes i forbindelse med en faststofvest, da vesten muligvis ikke kan kompensere for bleens opdrift. Brug derfor altid en badeble, der ikke modarbejder redningsvestens evne til at vende barnet korrekt i vandet med luftvejene frie. 

Du kan stadig optimere dine overlevelseschancer - se vores Tilbehør til redingsveste. Her finder du automatisk redningsvestlys, livliner, sikkerhedsseler m.m.

Aktive filtre