KÆMPE STORT UDVALG
sync14 DAGES FULD RETURRET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 800
Automatisk fjernbetjent laderelæ - 1
  • Automatisk fjernbetjent laderelæ - 1
  • Automatisk fjernbetjent laderelæ - 2

Automatisk fjernbetjent laderelæ

140960
2.814,00 kr. Inkl. moms
Leveringstid 1 - 2 dage

Automatisk fjernbetjent laderelæ med startisolation fra Blue Sea Systems.
Kombinerer automatisk batterier under opladning og isolerer batterier under afladning og under motorstart.


Volt/Amp.
Antal
Sidste elementer på lager

E-Mærket
 

Leveringspolitik

 

Sikkerhedspolitik

 

Politik for retursendelser

Store batteribanker får her fordelt opladning og afladning helt automatisk. Særlig funktion giver mulighed for kombination af batterier ved nødstart.
Kontakterne er bi-stabile magnetiske, hvilket betyder at der kun bruges meget lidt strøm til at skifte position af kontakterne idet de holdes på plads i deres stillinger af magnetisme. Al betjening foregår ved hjælp af kontakten som medfølger.
Relæet monteres nær motor og batterier og derved undgås at trække tunge og dyre kabler gennem båden. Ved tilkobling af startkontakt holdes forbrugsbatteriet isoleret så der ikke opstår skade på følsom elektronik.
Selv om man har to eller flere motorer der anvender samme startbatteri, kan forbrugsbatteriet kobles fra ved start. Manuel afbryder kan anvendes i nødstilfælde ved strømsvigt eller service. Dobbelt føler måler ladningen på to batteribanker.
Relæet kobler ikke startbatteri og forbrugsbatteri sammen hvis et af batterierne har lavere spænding end 9,6V eller højere spænding end 16,2Vfor et 12V system respektive 19,2V og 32,4V i et 24V system. Andre funktioner kombinerer spænding og tidsforløb for at sikre at relæet ikke reagerer uhensigtsmæssigt blot der er et korterevarende træk på batterikapaciteten. Der findes en tilslutning for LED der kan vise om batterierne er kombinerede, isolerede, har fejlspænding eller lukket pga. start af motor.

Hos marineworld finder du udover automatisk fjernbetjent laderrelæ også et bredt udvalg af bådudstyr herunder marinebatterier, batterikasser, batteriladere, solpaneler, omformere, diverse udstyr fra Blue Sea Systems og andet marineudstyr til din el ombord.

Specifikke referencer

ean13
5705666153651

Download

BlueS_ML-ACRs

Ledningsdiagram for Automatisk laderelæ, fjernbetjent

Download (294.62k)

Du vil eventuelt også synes om