Betal med kort

Indtast det ønskede beløb de ønsker at betale til Marineworld

Kæmpe stort udvalg
14 dages fuld returret
Hurtig levering
fri fragt ved køb over kr. 800

Ankerspil 12V 900W

103304

Ankerspil 12 V 900W med lav profil er velegnet for både fra 20 - 35 fod.

Se egenskaber for ankerpsillet nedenfor i skemaet.

Flere detaljer

Udsolgt, kommer igen

4 630,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Egenskaber ankerspil 12V 900W:

Denne nye serie af "heavy duty" ankerspil er specielt fremstillet for barske forhold til søs. Alle dele over dæk er fremstillet i højpoleret rustfri syrefast stål (Aisi 316). Ankerspillene egner sig for både med plads under dæk til motor og gearkasse. Dækstykkelse må maks. være 50 mm. Det er et elektrisk ankerspil med høj ydelse og hurtig udlægning af kæde og anker. Motor og gearkasse kan monteres i alle fire retninger.

Motor (W)900
Spænding12V
Forbrug55 A
Maks. arbejdsbelastning220 kg
Maks træk660 kg
Maks. drop kæde40 m/min
Kædehjul8 mm
Tov dimension12 mm
Vægt9,1 kg

Hos marineworld har vi et bredt sortiment af bådudstyr herunder et udvalg af ankerspil til både fra 20 til 65 fod. Med et fjernstyret ankerspil sparer du på kræfterne i arme og ryg både når du skal lægge anker ud og når du trækker det op. Hvis du vælger et ankerspil med frit fald kan du blot trykke på knappen på din fjernbetjening så slipper ankeret og glider ud af sig selv. Monterer du ankerspillet agter vil det være optimalt med blyline. Såfremt ankerspillet monteres i stævnen benytter man kun kæde.

For at have det fulde udbytte af et elektrisk ankerspil er det nødvendigt at tilkøbe det rette tilbehør: passende blytov eller kæde/tovværk, ankersvirvel, ankerholder, betjeningskontakter/kontrolpanel, hovedsikring, relæboks, fjernbetjening mm. samt det rette anker. Se også vores brede udvalg af ankre her på siden.

Tilbehør

-->