KÆMPE STORT UDVALG
sync14 DAGES FULD RETURRET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 800
Boat Vent III - 1
  • Boat Vent III - 1
  • Boat Vent III - 2
  • Boat Vent III - 3

Boat Vent III

252400
153,00 kr. Inkl. moms
Leveringstid 1 - 5 dage

Ventilationsløsning til bådpresenninger.

Presenningløfter tilkøbes separat.

Antal
På lager

E-Mærket

Boat Vent III og presenningløfteren udgør til sammen en enkel og smart ventilationsløsning til bådpresenninger, der bruges på båden under overvintring, fortøjring eller under transport. Formålet med ventileringen og understøttelsen af presenningen er, at lade fugt og varme undslippe for derved at forhindre at råd og bakterier spreder sig under afdækningen. En god ventilering forhindrer desuden indelukket lugt samt at betræk og tæpper falmer. Levetiden på afdækningen forlænges ligeledes. Boat Vent III er lavet i UV-resistent sort plastik materiale.

Den justerbare presenningløfter findes i tre størrelser og er lavet af aluminium med dele i rustfrit stål. Den kan udover Boat Vent III benyttes til sejlringe og trykknapper (se vare nr. 201010). Stangen kan bære det dobbelte antal kilo som traditionelle teleskopstænger.

Installationen af Boatvent III er hurtig, da der kun skal laves et rundt hul i presenningen, hvorefter sættet kan monteres. Monteringen sker direkte i presenningstoffet. der må ikke bruges forstærkningsstof.

Du vil eventuelt også synes om