Remote display & control - 1

Remote display & control

1.911,00 kr.
Inkl. moms


Leveringstid 1 - 3 dage

Remote display & control til Generator til batteri lader.

Reference
110316
Antal
På lager

G-t-b laderen indskydes mellem generator og en eller flere batteribanker. Det gælder om at oplade bådens batterier på den mest effektive måde. Producenten af dette produkt hævder, at batterierne oplades 5 gange hurtigere, at batterierne opnår 50% ekstra kraft og de-sulfaterer batterierne så de holder længere. Der er tale om en digitalt styret 4-trins  batterilader med mulighed for fjernbetjening og delt udgang (splitter), af nyeste teknologi på markedet. Fordelene er ekstra kraft til strømforbrugene installationer. Kortere driftstid på bådens motor til opladning af batterier og følgende mindre brændstofforbrug. G-t-b kan også bruges med to generatorer. Et af midlerne til at opnå de store gevinster er elektronikkens opsætning der får generatoren til af give maksimal ydelse under drift. G-t-b er samtidigt en splitlader og kan oplade batteribanker med forskelligt spændingsbehov. F.eks. kan oplades med op til 14,1V til AGM, 14,4V til GEL og 14,8V til åbne blybatterier.
G-t-b laderen kan også bruges sammen med andre strømkilder f.eks. gammeldags transformer basserede batteriladerre med fast opladningsspænding og svag performance. Sættes G-t-b laderen på udgangen fås som resultat den nyeste digitalt styrede 4-trins batterilader med split udgang og mulighed for fjernbetjening.
G-t-b er nem at montere.
G-t-b laderen må kun tilsluttes generatorer/strømkilder der har begrænset strømstyrken til at være indenfor det G-t-b er bygget til.

110316
Ean13
5705666152333

DU VIL EVENTUELT OGSÅ SYNES OM

To top