Sit-on-top-Børnekajak - 1002 - 2

Sit-on-top-Børnekajak - 1002

1.299,00 kr.
Inkl. moms


Leveringstid 1 - 3 dage


Bemærk! Fragtfri levering gælder ikke for levering af kajakker. Vi har specialfragt på kajakker - scroll ned og se fragtbetingelserne.

En rød sit on top-kajak til børn i ekstra responsivt design specielt velegnet til søer, floder og havbugter. Kajakken er ekstra komfortabel takket være en god rygstøtte samt muligheden for forskellige fodpositioner. En rigtig lækker kajak til de små.

Standardudstyr: opbevaringselastik, opbevaringsnet, selvlænsende kopholder, håndtag, bundprop og hjul i bunden for lettere transport.
Kajakken er stabelbar, så den fylder mindst muligt ved opbevaring af flere styks. Blæsestøbt og forseglet - praktisk talt ikke til at sænke!

Husk en pagaj til kajakken. Du finder dem HER.

Reference
SF-1002
Antal
På lager

Som udgangspunkt afhentes vores kajakker fragtfrit på vores lager i Odense.
Kan du ikke afhente, kan vi sende kajakken med en vognmand. De kan ikke sendes med GLS, ej heller til en pakkeshop. Fragten udregnes særskilt afhængig af kajakkens størrelse, antal kajakker  og den ønskede leveringsadresse. Kundeservice kontakter dig efter din bestilling ang. prisen for specialfragten. Din specialfragt vil ikke fremgå, når du bestiller på webshoppen. Der vil stå "Gratis fragt", da webshoppen ikke kan udregne specialfragt på denne type ordre. Specialfragten skal altså betales efterfølgende oven i dit samlede ordrebeløb.

Fragtprisen for levering af en børnekajak ligger i intervallet kr. 689,00 - 899,00
Vi leverer ikke kajakker til ikke-brofaste øer.
Ved køb af flere kajakker kontakt os for fragtpris.
Vores fragtfri grænse gælder ikke ved køb af kajakker.


SF-1002

Datablad

Længde
186 cm
Bredde
62 cm
Vægt
9,3 kg
Dybde
23 cm
Antal personer
1 barn
Kapacitet
55 kg
Materiale
High density polyethylene
Ean13
5705666712513

DU VIL EVENTUELT OGSÅ SYNES OM

To top