Vesper XB-8000 Class B AIS WiFi

Vesper XB-8000 Class B AIS WiFi

9.497,00 kr
Inkl. moms


Prisvindende Watchmate XB-8000 smart AIS transponder med Wifi og NMEA 2000 gateway.


Reference
223234
Antal
udsolgt, kommer igen

Verdens første blackbox smartAIS transponder med indbyggede alarmer og WiFi. Overvåg AIS og navigationsdata på din tablet, smartphone, smartwatch eller computer. Virker uden ophør selv når din skærm er slukket. Leveres med en alarm og afbryder der kan monteres overalt. Let integrerbar med dit netværk af kortplotter, MFD og NMEA-instrumenter. Vesper Marine transponder er kompatibel med alle mærker inklusive, Raymarine, Garmin, Furuno, Simrad og mange flere. XB-8000 har modtaget mange internationale udmærkelser.Se videomateriale om produktet her: https://www.youtube.com/watch?v=VLOAaNCuDdc&t=40s

AIS (Automatic Identification System) er et system på skibe som transmitterer informationer over to bestemte digitale marine VHF-kanaler. AIS- transponderen sender sine informationer så dit skib bliver synligt for andre skibe med AIS-udstyr. Den modtager også signaler fra AIS-udstyrede skibe som hjælper til navigation og til registrering af bærbare mand-overbord enheder.
De informationer der bliver sendt er position, kurs, hastighed og retning. Desuden sendes statiske informationer om skibsnavn- og type, længde, bredde, dybgang, mm. Med denne udveksling af informationer øges sikkerheden dag og nat, i tæt befærdede områder og når sigtbarheden er reduceret.

smartAIS

Udover funktionerne fra den almindelige AIS, giver smartAIS fra Vesper Marine et aktivt sikkerhedssystem med alarm logik, som advarer, når der er kollisionsfare. Den registrerer når du ligger for anker og advarer hvis du driver. Den holder uophørligt øje med om nogen falder overbord og afgiver en alarm, hvis det sker.

smartAIS giver dig kontrol over enhver situation med brug af data for navigation, fra sensorer, GPS og AIS-information. Dens intelligente alarm styring prioriterer alarmerne så opmærksomheden henledes på den begivenhed der er mest kritisk. Dens lave strømforbrug er med til at sikre at den altid er tændt og altid lytter. Du kan slukke for alt andet udstyr ombord, smartAIS giver alarm hvis en kritisk situation opstår. smartAIS transmitterer alle informationer over WiFi til PC, eller mobile enheder overalt på skibet. Med smartAIS app, kan du aflæse og kontrollere alarmer, overvåge navigationen og kontrollere informationer. 


Se video - tryk her   Se flere videoer - tryk her

Kort oversigt i punktform:

  • AIS transponder med WiFi
  •  Forbind med op til 5 smartphones, tablets eller computerdevices
  • smartAIS alarmfunktion ved kollisionsfare, mand-overbord eller hvis ankeret driver.
  • Overvåg og kontrollér din transponder med din smartphone eller tablet
  • Indbygget 5Hz GPS receiver, USB og NMEA 0183
  • Kraftigt GPS-antenne
  • NMEA 2000 gateway forbinder dine devices.

I pakken ligger:
- XB8000 enhed
- Ekstern GPS  antenne med 10m kabel
- 10 pin power/data kabel
- USB kabel til konfigurering
- Ekstern alarm for MOB og ankervagt
- Kontakt til silent mode eller mute af alarmer

Derudover skal bruges:
- AIS/VHF antenne
- MMSI nummer
- PC, MAC, Mobil tlf/tablet (Android/Apple) til konfigurering
- 2 Amp sikring

Der kan også blive brug for:
- USB vandtæt kabel 5m med låse ring
- NMEA 20000 kabel, T connector, extension kabel
- SP160 antenne splitter

223234
Ean13
5705666710236

Download

Vesper XB8000 instvejl

Vesper XB8000 installationsvejledning

Download (1.23M)

DU VIL EVENTUELT OGSÅ SYNES OM

To top