KÆMPE STORT UDVALG
sync14 DAGES FULD RETURRET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 800
Garmin GPSMAP 1222- & 1022 serien m/ekkolod - 3
  • Garmin GPSMAP 1222- & 1022 serien m/ekkolod - 2
  • Garmin GPSMAP 1222- & 1022 serien m/ekkolod - 3

Garmin GPSMAP 1222- & 1022 serien m/ekkolod

F0174002
16.299,00 kr. Inkl. moms

GPSMAP® 1222- & 1022-SERIEN

Oplev den avancerede GPSMAP 1022/1222 plotterserie, som i xsvversionerne har indbygget Garmin CHIRP-fishfinder, CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü.

Vælg mellem 12” og 10”.

*Bemærk transducer medfølger ikke.

Displaystørrelse
Antal
udsolgt, kommer igen

E-Mærket

Selv en mindre båd der sejler under barske forhold kan udstyres med de lækreste skærme og de mest sofistikerede funktioner, perfekt integreret med lynhurtig knapbetjent grænseflade med programmerbare taster og multifunktions-drejeknap. 
Har du ikke behov for ekkolod, så vælg non-xsv-versionerne – stadig pakket med sejladsfunktioner som laylines, startlinjefuntion og avancerede vind- navigationsfeatures. Ligesom de øvrige GPSMAP-modeller er 1022/1222 naturligvis fuldblods netværksplottere, som deler alle informationer som søkort, ekkolod og radar. Med Wi-Fi og ANT+ forbindes nemt til mobilenheder eller eksterne sensorer som gWind Wireless 2 vindsensor.

Hvad er Garmin SideVü™ og ClearVü™?

Scanningsekkolodderne SideVü og ClearVü giver en nærmest fotografisk gengivelse af især faste strukturer men også en indikation af fisk – et fremragende værktøj til  at finde nye fiskespots og supplement til fishfinderen. Scanningsekkoloddet findes i to præsentationer: ClearVü viser, hvad der findes direkte under båden, mens SideVü  viser dig, hvad der findes på begge sider af båden. Garmins scanningsekkolod er baseret på CHIRP-teknologi, hvor impulserne sendes over brede områder af frekvenser,  hvilket yderligere forøger den fremragende separation på billedet og har markant bredere rækkevidde på SideVü end konkurrerende produkter. Bemærk Garmins geniale kombinationstransducere, hvor fishfinder og scanning er samlet i én – det er ikke længere nødvendigt at have flere transducere på sin båd. Få en snak med din Garminforhandler om den helt rigtige kombinationstransducer til dine behov. 

Garmin navigations-apps

Garmin Helm er en gratis app, som giver mulighed for at overvåge og betjene din Garmin GPSMAP kortplotter på din Apple® iPad® eller iPhone®, også når du ikke er ved styrepladsen. Download appen fra iTunes App Store og forbind din mobile enhed til en Wi-Fi-kompatibel Garmin GPSMAP. Så er du klar til at bruge din iPad eller iPhone til at overvåge og betjene din Garmin-plotter. Hvis du har flere plottere i netværk, kan du vælge i appen, hvilken plotter, du ønsker at betjene.

Garmin BlueChart Mobile 2.0 app til iPad eller iPhone bruges til at planlægge ruter hjemme i sofaen på baggrund af den samme BlueChart g2-kartografi, som du kender fra din plotter. Og det er nemt at overføre ruten til din plotter via Wi-Fi på kompatible enheder, som også tillader dig at følge din båd på ruten ved at dele plotterens GPS. BlueChart Mobile app downloades i Apple App Store®, herefter kan der tilkøbes søkort over det meste af verden direkte fra appen. BlueChart Mobile 2.0 er også appen, som giver dig mulighed for at hente gratis detaljerede vejrkort til brug for din planlægning derhjemme eller til overførsel som overlay på din GPSMAP.

Gratis download på Garmin.dk

Gratis vejrmeldinger på din plotter

Garmin GPSMAP har indbygget Wi-Fi for nem integration med blandt andet apps på iPad og iPhone. Med Garmins gratis app BlueChart Mobile 2.0 får du pålidelige vejrinformationer til brug for din turplanlægning hjemme på sofaen. Men det mest spændende er nok muligheden for at streame vejrkort med løbende opdatering over på din  kompatible plotter på båden – endelig en nem og god løsning til vejrinformationer på søkortplotter!

Fusion Link™

Kompatible Garmin plottere kan betjene FUSIONLink marinestereo. Med FUSIONs eksklusive Multi-Zone-kontrol har du separat volumenkontrol for de enkelte zoner i båden – på din plotter og/eller med FUSION kablede fjernbetjeningspaneler i hver zone. Opsæt din plotter med FUSION media bar – så kan du se og betjene din musik på plotteren, også fra andre skærmbilleder som søkort eller ekkolod. Garmins kompatible plottere gengiver dit iPod/ iPhone interface, så du har adgang til dine favoritplaylister, albums og sange med den brugeroplevelse, du kender.

Specifikke referencer

ean13
5705666703443

Du vil eventuelt også synes om