KÆMPE STORT UDVALG
sync14 DAGES FULD RETURRET
HURTIG LEVERING
FRI FRAGT VED KØB OVER KR. 800

En gang om året bør du give din oppustelige vest et serviceeftersyn. Det kan med fordel udføres i foråret inden sejlsæsonen starter. Du kan også købe dig til et serviceeftersyn på din vest, men guiden her gør dig i stand til selv at udføre det ved hjælp af 6 enkle trin.

Sørg altid for at udføre service på din vest i overensstemmelse med den brugsvejledning, der fulgte med, da du købte vesten.

Inden du går i gang: Det er vigtigt at vesten pakkes korrekt sammen igen. Her kan du med fordel tage et par billeder undervejs, så du er sikker på, at du husker metoden den er pakket på.

1. Placér vesten på et bord, åbn nylonhylstret og afmontér Co2-patronen. Patronen er tom, hvis der er hul i toppen. Så skal den kasseres og udskiftes med en ny. Er patronen intakt lægges den på en brevvægt. Patronens vægt er indhugget i selve patronen og den må på vægten ikke afvige med mere end 2 gram.

2. Nu til tjek af den automatiske udløserenhed. Der findes forskellige typer, så her varierer metoden.
Nogle udløsermekanismer har en synlig salttablet. Tjek med neglen om den er blød. Hvis den er det, skal den udskiftes. På andre mekanismer vil der stå en dato. Er datoen overskredet bør den udskiftes.

3. Tjek nu den manuelle udløser. Den skal være ført tilbage og den lille grønne sikkerhedssplit skal være intakt.

4. Nu skal luftblæren tjekkes. Blæs blæren op gennem mundstykket. For at undgå fugt i blæren kan en luftpumpe med fordel benyttes. Lad herefter vesten ligge 16-24 timer. Har vesten tabt luft er den defekt og du bør anskaffe dig en ny. Har vesten holdt luft og tryk, kan luften lukkes ud gennem mundstykket igen.

5. Nu skal der monteres en fuld Co2 patron og herefter en eventuel ny udløser.

6. Vesten kan nu pakkes sammen. Husk at følge brugsvejledningen og tjek op på de fotos du evt. har taget som hjælp.

God sejltur!

- Marineworld

Related products